(ФОТО) Во тек е поставување на новиот цевковод со профил ф350 мм на улицата “Асном” – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Во тек е поставување на новиот цевковод со профил ф350 мм на улицата “Асном”