АктуелноОхрид

Здружението на пензионери на општините Охрид и Дебрца реагира на објавата од Спасески, еве што велат тие …

Здружението на пензионери на општините Охрид и Дебрца реагира на објавата од Крсте Спасески. Во продолжение го објавуваме демантот во целост:

извор: ЗП Здружение на пензионери Охрид и Дебрца