АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) ЈП Охридски комуналец во акција за расчистување на повеќе локации низ градот

Јавното претпријатие „Охридски комуналец“ од рано утринава спроведува акција за расчисутвање и уредување на повеќе локации низ градот.
Екипи на ЈП „Охридски комуналец“ работат во Горно Лакочереј ,Подмоље, брегот на Охридско Езеро и плажите.