среда, февруари 28, 2024
АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Неделен преглед на активности од страна на ЈП Вододод Охрид

Екипите на ЈП Водовод Охрид, во периодот од 12.09 до 18.09.2022 година, покрај активностите за редовно одржување на водоснабдителниот систем, интервенираа и на неколку локации во Охрид и околината со цел непречено и квалитетно водоснабдување.
✔️ Отстранети дефекти:
-ул.Живко Чинго
-Кеј Македонија
-с.Велгошти (3 дефекти)
-бул.Туристичка
-ул.Стив Наумов (2 дефекти)
-ул.Ариф Мустафа
-ул.Бистрица
-Билјанини извори
-ул.Никола Карев
-с.Лескоец
-ул.АСНОМ
-с.Пештани
✔️Во тек се работите за поставување нова водоводна линија на ул.Ѓорче Петров.
-информираат од ЈП Водовод Охрид.