АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Интервенција на екипите на ЈП Охридски Комуналец по дојавата за паднатата јасика

Екипите на ЈП Охридски Комуналец веднаш излегоа на терен и интервенираа во поглед на расчистување на паднатата јасика на улица Кленоец во Охрид.

Патот е веќе прооден.