среда, февруари 28, 2024
МагазинОхрид

(ФОТО) Деца си го бркаа избеганото папагалче

Деца во потрага по своето милениче. Пепагалчето откако им избегало тие се обидуваат да си го вратат. Преплашеното папагалче се обиде да го скроти и случаен минувач.

Да се надеваме дека брканицата заврши успешно.

фото: Охрид 1