АктуелноОхрид

Две лица се тепале на улица – едниот користел скалпер, другиот држач за метла

Две лица се тепале на улицата Гоце Делчев во Охрид. Дознаваме дека едниот во тепачката користел скалпер, а другиот држач за метла. Интервенирала полицијата.

извор: Охрид 1