АктуелноОхрид

Пријавил во полиција дека се затровал со храна во угостителски објект во Охрид

Едно лице пријавило во полиција дека се затровало со храна во угостителски објект во Охрид., дознава Охрид 1.

Надлежните од инспекциските служби задолжени за храна треба да ја истражат пријавата…

извор: Охрид 1

фото: B92