АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Вториот пријателски натпревар меѓу ГРК Охрид и РК Еурофарм2, со нерешен резултат

Заврши и вториот пријателски натпревар против екипата на РК Еурофарм 2 во Маврово!
🤾ГРК ОХРИД – РК ЕУРОФАРМ 2 (12:12) 28:28
🤾Најдобри поединци во екипата на ГРК Охрид: В.Бојаниќ 8/8 погодоци и Н.Грубиќ 5/8 погодоци, потоа следеа Б.Цејовиќ 4/6, Т.Ончев 3/5, Х.Озтурк 3/7, Д.Андоновски 2/2, И.Тасески 1/1, К.Андоновски 1/1, К.Рустамов 1/2 и З.Тсинтсадзе со 8 одбрани.