АктуелноОхрид

(ФОТО) Знамето на ТППЕ Охрид врамено во рамка

Знамето кое е од непроценливо значење за Тппе-Охрид, конечно заштитено како што треба.

 

 

фото  ФБ ТППЕ Охрид