АктуелноОхрид

Семејна расправија во Охрид, прераснала во физичка пресметка – жена пренесена во болница, лекарите се борат за нејзиниот живот

Голем инцидент на ул. Винковачка во Охрид. При семејна расправија која прераснала во физичка пресметка, жена со инвалидитет удрила во стакло при што ги исекла вените. Таа е веднаш пренесена во болница, а лекарите се борат за нејзиниот живот.

извор: Охрид 1