АктуелноОхрид

Свечено доделување на дипломите на матурантите од генерацијата 2021/2022

Во вторник 9.08 ќе биде одржан чинот на свеченото доделување на дипломите во Охридската Гимназија на генерацијата 2021/2022 година.

Почетокот на настанот ќе биде во 20 часот.