АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Најава за прекин на вода на улица „Карпош Војвода“

Поради приклучување во мрежа на ново поставената линија на улицата “Карпош Војвода” , денес од 09:30 часот неколку часа без вода ќе бидат корисниците од населбата Расадник, информираат од ЈП Водовод Охрид