АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Оштетени сообраќајни знаци на повеќе места низ Охрид

Ако шпицот на сезоната за повеќето во Охрид значи триење раце и добра заработка, за некој значи и дупла работа од предвиденото.

Секоја позитива со себе повлечкува и негативни особености , ако се има предвит штетата која се остава зад себе.

Така изминатиов период низ Охрид забележливо е се поголемо оштетување, па дури и корнење на поставените сообраќајни знаци низ градот.

Ваквата појава е регистрирана изминатиов период кога Охрид беше преполн со гости .