АктуелноОхрид

Поради поставување на броило од ЕВН, улицата Славеј Планина веќе еден месец е со дупка и нефункционален тротоар

Пред месец дена се изврши наверојатно поставување на броило на улица Славеј Планина Охрид.Притоа се ископа цела улица и 20м тротоар. Сега после месец дена имаме дупка на улицата и нефункционален тротоар.


Во случајот можеби вината не е на ЕВН, туку работата не е довршена од страна на нивен подизведувач, велат жители на ул Славеј Планина Охрид и бараат улицата да имс е врати во првобитна состојба.

извор: Охрид 1