АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Неделен преглед на теренски активности

Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 4ти до 10ти јули, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
🛠 Отстранети беа дефекти на следните улици:
– “Асном”
– “Аџи Мустафа” бр.12
– “Железничка” (2 дефекти)
– “Гоце Делчев”
– “Бранко Шотра”
– “Радојца Новичиќ”
– “Кеј Македонија”
– “Бул.Туристичка”
– “АРМ” бр.60
– “Нада Филева”
– “Македонски Просветители”
– С.Долно Лакочереј
– С.Велгошти
– С.Љубаништа
🛠 Приклучен беше во мрежа објект на ул.”Гоце Делчев” .
🛠Во тек се работите за поставување на новата линија на бул.”Туристичка” за блокот згради позади бензиската пумпа Окта.
-информираат од ЈП Водовод Охрид.