АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Се прават последните подготовки пред осветувањето на црквата Св.Симеон Столпник во Куратица

Деновиве се вршат последните подготовки околу уредување на дворот од црквата Св.Симеон Столпник  во Куратица.

Црквата ќе биде осветена на 17 јули.