АктуелноОхрид

Наградата „Best game Europe“ за охриѓаните Виктор и Марио во Бразил

Ве поздравија Виктор и Марио од Бразил, заедно со освоената награда Best game Europe.
Ја цитирам Снеже (мајката од Виктор) :
“Само да ви кажам дека сите натпреварувачи беа огромни тимови од 5 – 15 луѓе во кои секој си работи во својата област, музика, дизајн, девелопер итн. Единствено Виктор и Марио беа тим од двајца којшто сè направиле сами во играта. Плус најмали од сите”. И така, колку и да си мал, ако вредиш и се цениш и другите ќе те ценет., напиша на својот ФБ профил Кате Бујароска Ангелеска.

Дечки секоја чест!???
Светла точка ми сте денојве?
Можда ќе земет пример од вас и политичариве наши, со Господ на помош, пишува Бујароска Ангелеска на ФБ.

извор: ФБ Кате Бујароска Ангелеска