АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Охридската снаа Ебру, во посета на Св.Наум

Продолжува со прошетка на охридските знаменитости. Ебру Шахин иако е кратко врме со престој во Охрид сепак успева да ги прошета и рагледа посебните природни убавини на Охрид.

Охридската снаа која од утре ќе биде официјално, денеска оствари посета на манастирскиот комплекс Свети Наум при што објави фотографија со преубавите пауни кои ги има  на ова место.