АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

ЈП Охридски комуналец со известување на жителите на с.Пештани

Во текот на утрешниот ден (30.06 .2022) продочжува акцијата за разубавување, расчистување, косење и средување на плажата во с.Пештани!
👉Ве молиме сите сопственици на кајчина и др.пловни објекти да ги тргнат од зелената површина за да може Охридски Комуналец да ја спроведе акцијата!
-стои во известувањето на ЈП Охридски Комуналец.