АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Свадбената церемонија на Ебру и Чеди ќе се одржи овој петок во Охрид

Завршени се свадбените подготовки на Ебру Шахин и Чеди Осман кои изминатите месеци се верија меѓу семејството. Станаа јасни свадбените детали на Ебру Шахин и светски познатиот кошаркар Чеди Осман, кои со потпис ќе ја крунисаат својата среќна заедница.

Според вестите на Сабах; Свадбената церемонија на парот ќе се одржи во петок. Двојката ќе го потпише официјалниот потпис во Охрид, историскиот град на Македонија, каде што е роден Чеди Осман. На церемонијата во Северна Македонија ќе присуствуваат само многу блиски пријатели и членови на семејството на парот. Свадбената церемонија ќе се одржи во Турција на плажа во Чешме, каде што се запознала парот.

 

turkishdrama.com