АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Екипа на ЈП Нискоградба врши санација на калдрмата на ул ,,Климентов Универзитет,,

Екипа на одделението за градежно одржување денес на ул.Климентов универзитет врши санација на камена подлога.Како резултат на поројните дождови на некои места се појавени шуплини кои можат да предизвикаат опасност за безбедноста на учесниците во сообраќајот.