АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Најавен прекин на водоснабдување на улица ,,Гоце Делчев,,

Поради интервенција на водоводната мрежа денес од 08:30 часот ќе има неколку часовен прекин во водоснабдувањето на улицата “Гоце Делчев”, на потегот од “Дрвара” до здружение на возачи, вклучувајќи ги и сите споредни улици, информираат од ЈП Водовод Охрид.