АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Екипи на ЈП Охридски Комуналец на терен

Косел ✔️Вапила ✔️Ливоишта
Косење, чистење пат од трева и обраснатс вегетација
👉Поставени канти за отпад на плажите околу Горица 3
👉Чистење на делот од градското пристаниште од ресс и окрек, информираат од ЈО Охридски Комуналец.