АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Пецаков: Активности за реставрација на коловозот од улицата “7. Ноември”

Активности за реставрација на коловозот од улицата “7. Ноември” се одвиваат денеска.
Деловите на кои асфалтот беше целосно уништен се гребат и се поставува нов асфалтен слој.
Со овој зафат значително ќе се подобрат условите за одвивање на сообраќај на оваа улица, напиша во својата ФБ објава градоначалникот Пецаков.