АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Не поминаа ни седум дена, а веќе е уништен муралот на ,,Браќа Миладиновци,, во Струга

Минатиот понеделник здружението ,,Аква,, се пофали со своето дело кое претставува заштитен знак на Струга, муралот кој напорно го правеа изминатиот период, за тој по само пет дена да осамне во сосема поинаков лик.

Несовесни лица го нагрдиле и уништиле. Зарем вака се задоволува нивното его, преку уништување на се што е убаво, ретко и автентично за една средина?!