Охрид

Групна тепачка во центарот на Охрид

Повеќе млади лица учествуваат во групна тепачка во центарот на Охрид, поточно пред поштата. Интервенира полицијата .

Дознаваме дека во тепачката учествувале три лица од Охрид и три лица од Струга, а во инцидентото биле користени и метални шипки.

Наскоро повеќе …