АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Подводна авантура низ Охридско Езеро, нуркачите од „Акватек“ во дружба со ендемични видови

Подводна авантура низ Охридско Езеро, едно од најстарите езера во светот. Се дружиме со живи фосили и ендемични видови. Температура на вода 21°С. Уживајте во новото видео без пластика.

-Да ги заштитиме природните богатства на Македонија. Едукацијата е првиот чекор во заштитата, велат од Нуркачкиот центар Акватек.

извор: НУРКАЧКИ ЦЕНТАР АКВАТЕК #dcakvatek

Школо и Тренинг Центар за Нуркање