(ВИДЕО) Марко го започна второто препливување од ова лето, денеска плива од Радожда – Градиште – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноОхрид

(ВИДЕО) Марко го започна второто препливување од ова лето, денеска плива од Радожда – Градиште

Марко го започна второто препливување од ова лето.  Денеска плива од Радожда – Градиште.

Минатата недела Марко ја исплива делницата Радожда – Охрид во должина од 14 километри. Во јуни Марко ќе плива уште една делница од Радожда до Трпејца (20 км.).

извор ФБ Марко Пејчиновски