АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) ЈП Комуналец на терен расчистување на отпад

Секојдневно соочување со неред по охридските улици. Несовесни граѓани депонираат отпад насекаде. Расчистени само денес 6 локации со кабаст отпад.
?Чистење, шпаклирање и косење во с.Лескоец и с.Трпејца