АктуелноОхрид

ОЕМУЦ Св.Наум Охридски: Распоред за полагање на интерните предмети во рамките на државната матура

Распоред на ученици по простории за полагање на интерните предмети во рамките на Државната матура. Испитите ќе се одржат на 17.06.2022 година (петок) со почеток во 10:00 часот

Распоредот ТУКА