АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Здравствен Дом Вевчани збогатен со уште еден доктор специјалист офталмлог

Од денес сме побогати и официјално за уште еден доктор специјалист и специјалистичка дејност.Др Владо Спировски спец.офталмолог започна со работа.Адаптиравме соодветни простории ,инвестиравме сопстевени средства во опрема,ленсометар,сет за корекција,тонометар,офталмоскоп и шпалт лампа.Продолжуваме напред,во интерес на пациентите!
-информираат од Здравствен Дом Вевчани.