АктуелноОхрид

Генерацијата на ученици – матуранти 1981/82 организираат средба 40 год од матура, еве детали кога ќе се одржи …

Генерацијата на ученици – матуранти 1981/82 Гимназија Св Климент Охридски Охрид прославува 40 години од матура.

Организаторот ги известува сите заинтересирани дека генерациската средба ќе се одржи на
18 ЈУНИ 2022 г. прослава на 40 г. од матура УСО КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ Охрид, гимназиски, економски и медицински паралелки.
11 ч. КЛАСЕН ЧАС место ГИМНАЗИЈА Св. Климент Охридски
Кафе средба ресторан Билјанини извори
21 ч. МАТУРСКА ВЕЧЕР Ресторан БИЛЈАНИНИ ИЗВОРИ Охрид

ЦЕНА 1.200 ден.

 

фото: Владо Чинго