АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Територјалната против пожарна единица Охрид активна 24 часа во служба на граѓаните

Територијалната Противпожарна Единица – Охрид во рамките на своите можности 24 часа е активна и помага на наши сограѓани кои се соочуваат со поплавени простории и слични непогоди поврзани со моменталната ситуација.
Пожарникарите – Спасители имаат обемен и широк спектар на интервенции ( не гаснат само пожари )
Обврска на ТППЕ-Охрид е помош на нашите сограѓани на општините за кои имаме надлежност ( Општина Охрид и Општина Дебарца ), информираат од ТППЕ Охрид.