АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Ативности на терен од страна на eкипите на ЈП ,,Охридски Комуналец,,

Косење и средување на зеленилото во с.Елшани
👉Вонредно чистење во с.Лескоец
🧹Бул.Туристичка 🧹н.Даљан 🧹Лагадин
-информираат од ЈП Охридски Комуналец.