Uncategorized

Хотел ,,Тино,, Свети Стефан со нова услуга – станица за полнење електрични возила

Воведуваме уште една нова услуга – Станица за полнење електрични возила.
Станицата може бесплатно да ја користат сите наши хотелски и ресторански гости, информираат од хотел ,,Тино,, Свети Стефан.