АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Времен режим на сообраќај на улица ,,Кеј Македонија,,

Се известуваат сите граѓани на Општина Охрид како и останатите учесници во сообраќајот дека од ден 02.06.2022 година, се забранува секаков вид на моторен сообраќај на улица „Кеј Македонија“ на потегот од пресек со улица „Македонски Просветители“ (кружна крстосница плоштад) до пресек на улица „Кеј Македонија“ со улица „Ванчо Николески“.

Погоре наведениот дел од улицата од 02.06. (четврток) 2022 година ќе се користи за движење на пешаци и велосипедисти.

 

општина Охрид