АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Вредни донации за реновирање на амбулантата во Велешта

Со донации од граѓани и одговорно општествени компании,со ангажирање на вработените во амбулантата и наше ангажирање како установа во тек е реновирање на амбулантата во Велешта со нови врати,подни плочки,комплетно нови санитарии.Посебна благодарност до компаниите Trim Lum,Nabizi,Elektro promet,Number 1,A&A transport.Исклучителна благодарност до поединците кои сесрдно помагаат Naxhi Kaba,Zaim Abduramani,Xhuile Zufi.Rushit Ademoski.Заеднички ќе го промовираме сработеното кога комплетно ќе ја завршиме реконструкцијата.Благодариме!

-информираат од Здравствен дом Вевчани.