АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Активности на терен од надлежните екипи на ЈП Охридски комуналец

Се чисти, шпаклира и коси зеленило во стариот дел на градот до црквата Св.Јован Канео, како и самиот брег на езерото во тој дел
👉Акција има и во с.Трпејца за чистење и остранување на зелени површини
👉Се средува зелениот појас на ул.Петрино
👉Се коси трева и се уредува зелениот појас на повеќе локации во Охрид
🍀На бул.Македонски Просветители се посади и украси цел потег на средината на Булеварот
-информираат од ЈП Охридски комуналец.