АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Посадено цвеќе пред општинската зграда во Вевчани од страна на Унија на жени на ВМРО ДПМНЕ

Унијата на жени на ОК ВМРО ДПМНЕ Вевчани го разубави паркот пред општинската зграда во Вевчани, со нови садници со цвеќе.

 

 

Унија на жени на Вмро-Дпмне Вевчани