АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Во Струга се кастрат гранки од зеленилото

Големиот бор кој со години се издигнувал во дворот непосредно наспроти струшкиот пазар, попладнево беше искастрен. Покрај неговата височина многубројните гранки кои беа раширени попречуваа па надлежна екипа на терен ги исече .