АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Советникот Антонио Наумоски седна кај ВМРО ДПМНЕ

На столчето кое до сега го користеше Виолета Аврамоска од Левица, на денешната седница седи советникот Антонио Наумоски кој до сега седеше на столчето каде утрово седна Аврамоска.

Антонио Наумоски е независен советник и во советот влезе со своја листа.

Оваа рокада на седницата само ги подгрева сомневањата дека се крои ново мнозинство во Советот.

фото: Охрид 1

извор: Охрид 1