АктуелноНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Одбележани 43 години од формирањето на детската градинка ,, Планински цвет,, во Вевчани

Со пригодна свеченст од најмладите детската граинка ,,Планински цвет,, во Вевчани денеска одбележа 43 години од нејиното формирање како и 12 години од осамостојувањето на институцијата.