АктуелноОхрид

(ФОТО) Реконструирана и уредена патеката кон црквата Св. Јован Канео

Едно од најпосетуваните и најфотографирани места, кое претставуваше и потенцијална опасност за минувачите, во изминатиот период го уредивме. Се изврши реконструкција на потпорниот ѕид долж патеката, а на некои делови се реконструираа и камените плочки, напиша на својот ФБ профил градоначалникот Кирил Пецаков.

фото: ФБ Кирил Пецаков