АктуелноОхрид

(ФОТО) Првите туристи од Холандија слетаа на охридскиот аеродром, очекуваме над 60 чартери за 2022

Првите туристи од Холандија слетаа на охридскиот аеродром
👉Повеќе од 60 чартери за 2022 година од Холандија
👉Повеќе од 40 чартери од Полска 2022
👉чартери од Израел за Охрид јули и август 2022
👉раст на туристи од Холандија за 100% во 2022 година споредбено со 2021, напиша на својот ФБ профил директорот на агенцијата за промоција и поддршка на туризмот Љупчо Јаневски.

фото: ФБ Љупчо Јаневски