АктуелноОхрид

ЈП Нискоградба изврши проверка и чистење на сливници и шахти

Екипа на одделението за фекално и атмосферско одржување изврши проверка и чистење на сливници за атмосферска и шахти за фекална канализација на Ул. Васил Стефоски.Редовното одржување придонсува за подобар проток на течности и намалување на дефеци , информираат од ЈП Нискоградба Охрид.