АктуелноОхрид

Дефект на водоводната мрежа на улицата “Никола Карев”, екипите на ЈП Водовод се на терен

Поради настанат дефект ( пукната цевка Ф100 и дефект на шибер Ф100) и компликации при санацијата, денес без вода се корисниците на улицата “Никола Карев”.
Санацијата ќе се пролонгира за неколку часа и со работа ќе се продолжи во раните утрински часови.
Во текот на ноќта водоснабдувањето на оваа улица ќе биде со помал притисок.

фото: Архива