АктуелноОхрид

(ФОТО) ЈП Охридски Комуналец со чистење на повеќе локации во градот

Чистење на трева со шпаклање и метење на повеќе локации во градот
✔️Чистење на речно корито во с.Пештани
✔️Чистење и косење обрасната трева во с.Косел
✔️Чистење и средување на локацијата после мостот (место кое е Finish на трката Охрид Ultra Trail)
✔️Чистење и косење на ул.Железничка
✔️Чистење и косење во с.Лескоец
-информираат од ЈП Охридски Комуналец.