четврток, февруари 29, 2024
Наш ИзборНаш изборОхрид

Левица ЛО Охрид по повод Денот на победата над фашизмот, се поклонија и им оддадоа почит на борците на НОБ

Активисти на Левица ЛО Охрид по повод Денот на победата над фашизмот, се поклонија и им оддадоа почит на борците на НОБ, со полагање свежо цвеќе.

,,Цутот на една младост, кој растеше и живееше со нас, кој се радуваше и тагуваше со нас… падна за она што мечтаеше – слобода на својот народ”

Смрт на фашизмот, слобода на народот, се вели во соопштението од Левица.