АктуелноОхрид

Учество на 36 екипи распоредени во 12 групи на турнирот во мал фудбал ,,Враништа 2022,,

По пауза од 2 години поради КОВИД пандемијата, оваа година ќе се одржи турнирот во мал фудбал ,,Враништа2022,,. Притоа учество ќе земат 36 екипи распоредени во 12 групи